Mikko Leinoselle hieno kunnianosoitus – “Kansainvälisen jääkiekon visionääri”

2.6.2020
Mikko Leinoselle hieno kunnianosoitus – “Kansainvälisen jääkiekon visionääri”

Eurooppalaisten sarjaseurojen yhdistys, EHC, on valinnut Tapparan toimitusjohtajana pitkään toimineen Mikko Leinosen Infront Leadership -palkinnon voittajaksi.

Infrontin ja EHC:n yhdessä myöntämän palkinnon kriteereissä korostetaan johtajuutta eurooppalaisessa huipputason jääkiekkojoukkueessa sekä sen kaupallisia ja sosiaalisia saavutuksia.

Mikko Leinonen toimi Tapparan johdossa vuodesta 1999 vuodenvaihteeseen 2019-20. Tällä ajanjaksolla hän kolminkertaisti Tapparan liikevaihdon, ja Tamhockey Oy on tuottanut tasaista voittoa omistajilleen. Leinonen on ollut myös keskeisiä hahmoja Champions Hockey Leaguen (CHL) perustamisessa.

– Yrityksissä avainhenkilöt tulevat ja menevät. Mikko Leinonen on ollut yksi suomalaisen ja tamperelaisen jääkiekon tukipilareista aikakaudella, kun urheilu on siirtynyt osa-aikaisesta seuratoiminnasta ammattimaiseen yritystoimintaan. Hän on ollut myös kansainvälisen jääkiekon visionääri ja nähnyt aina potentiaalia eurooppalaisissa seurajoukkuekilpailuissa, EHC:n toimitusjohtaja Szymon Szemberg sanoo.


---
Julkaisija: Antti Seppänen