Rasmus Reijola HPK:sta Sportiin – “Saatiin kunnianhimoinen urheilija”

19.5.2020
Rasmus Reijola HPK:sta Sportiin – “Saatiin kunnianhimoinen urheilija”

Kuva: Mika Kylmäniemi

Viime kauden HPK:n maalilla torjunut Rasmus Reijola pelaa tulevalla kaudella Sportissa. Reijolan sopimus on vuoden mittainen.

27-vuotias Reijola on pelannut urallaan neljällä kaudella Yhdysvaltojen yliopistosarjaa vuosina 2012-17. Mestiksessä hän pelasi 2017-19 RoKin riveissä. Tammikuussa 2019 Reijola debytoi Liigassa HPK:n paidassa.

– Saatiin kunnianhimoinen urheilija, joka on selvästi menossa urallaan eteenpäin. Hän osoitti viime kaudella, että pystyy pelaamaan tätä sarjaa hyvällä tasolla, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kertoo sopimuksen taustoja joukkueen tiedotteessa.

Kuluneella kaudella Reijola pelasi HPK:ssa 16 ottelua tilastoin 2,07 / 89,7.


---
Julkaisija: Antti Seppänen