Liigan ePlayoffsien mitalipelit lauantaina – finaali suorana Sub-kanavalta klo 16

24.4.2020
Liigan ePlayoffsien mitalipelit lauantaina – finaali suorana Sub-kanavalta klo 16

Liiga keskeytettiin maailmalla riehuvan pandemian vuoksi maaliskuussa, kuten lähes kaikki muutkin urheilusarjat ympäri maailman. Katsojien iloksi ja urheilutyhjiön täyttämiseksi Liiga ja Telia polkaisivat käyntiin viihteelliset ePlayoffsit. Nyt historian ensimmäiset Liigan ePlayoffsit ovat mitalipelejä vaille ratkaistut.

Finaalilähetys sekä pronssiottelu nähdään lauantaina 25. huhtikuuta. Pronssiottelu on katsottavissa klo 14.30 alkaen Telia TV:ssä, MTV-palvelussa sekä C Morella. Finaalilähetys nähdään edellä mainittujen kanavien lisäksi myös MTV:n Subilla kello 16 alkaen.

Pronssiottelu: KooKoo–HPK

KooKoon Sasu Toikka jyräsi Ilveksen neljännesfinaaleissa, mutta semifinaaleissa HIFK:n Tuukka Ritokosken hyökkäyspeli oli Toikalle liikaa. ePlayoffsien pronssiottelussa KooKoota vastaan asettuu viime vuoden Suomen mestari, HPK.

Painaako HPK:n Joni Tuulolan harteilla menestymisen paineet? Tuulola kaatoi neljännesfinaaleissa Lukon kevyesti, mutta Kärppien Miikka Kolehmaisen pelivarmuus oli HPK:lle liikaa. AHL-seura Rockford IceHogsia nykyisin edustava Tuulola on Änärissä varsinainen velho, mutta Toikan ePlayoffsien edesottamukset huomioon ottaen pronssiottelusta tulee väkisinkin tiukka titaanien taisto.

Finaalit: Kärpät–HIFK

ePlayoffsien voittaja ratkaistaan etelän ja pohjoisen välillä. HIFK vastaan Kärpät on finaali, jonka moni toivoisi näkevänsä myös oikeassa kaukalossa. Kärppien Miika Kolehmainen ottaa mittaa HIFK:n Tuukka Ritokoskesta. Kumpikin on edennyt finaalin varmoin ottein häviämättä peliäkään.

Aamulypsyn Tuke on uhkunut itseluottamusta aikaisemmissa otteluissa, mutta Kärppien Kolehmainen lienee kovin vastustaja tähän mennessä. Kliinisen tarkkaa peliä pelaavalle Kolehmaiselle neljännesfinaalit ja semifinaalit olivat lähinnä lämmittelyä. Nähtäväksi jää, miten hyvin Tuke onnistuu sekoittamaan Kolehmaisen peliä. Joka tapauksessa tämä finaaliottelu jää historiankirjoihin.

Finaalilähetyksen virtuaalisessa ePlayoffs-studiossa häärivät jälleen Telian Liiga-lähetyksistä tutut kasvot Suvi Puukangas ja Ari Vallin. Vauhdikkaalla selostustyylillään autenttisen tunnelman takaa Jani Alkio.

>> Tutustu Liigan ePlayoffsien joukkueisiin ja pelaajiin


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen