Mika Pyörälä Liiga-podcastissa: ”Toivottavasti pisteitä tulee sarakkeisiin lisää, ennen kuin pelit loppuvat”

27.3.2020
Mika Pyörälä Liiga-podcastissa: ”Toivottavasti pisteitä tulee sarakkeisiin lisää, ennen kuin pelit loppuvat”

Kärppien kokenut Mika Pyörälä kertoo Liiga-podcastissa arvostavansa tehopörssin voittoaan. Myös nousu Kärppien kaikkien aikojen pisteykköseksi oli päättyneen kauden kohokohtia hänelle.

Mika Pyörälä on tullut tunnetuksi monipuolisena ja luotettavana hyökkääjänä koko Liiga-uransa ajan. Tehopörssin voittaminen on moninkertaiselle Suomen mestarille hyvin mieluisa palkinto.

– Itse arvostan kahden suunnan pelaajana sitä, että hoidan myös puolustuspelaamisen. Se vaatii aina myös hyviä kavereita ympärille ja hyvää ketjua, että kaikki toimii ja saa tehoja hyökkäyspäässä. Yksin noita palkintoja ei pysty ikinä voittamaan. Se kertoo siitä, että joukkue on ollut tehokas ja osannut puolustaakin hyvin, Pyörälä sanoo.

Pyörälä sijoittui pistepörssissäkin sijalle 13, mikä oli miehen itsensä mielestä viime kauden loukkaantumisen jälkeen jopa hienoinen yllätys. Nousu Jari Viuhkolan ohi Kärppien kaikkien aikojen pisteykköseksi oli yksi Pyörälän kauden kohokohdista.

– Tiesin, kun kausi alkoi, että pitkä matka siihen ei olisi, mutta en osannut odottaa, että se (ennätys) tulisi vielä tällä kaudella. Ehkä näitä saavutuksia arvostaa enemmän sitten, kun pelit ovat ohi, mutta toivottavasti niitä pisteitä ehtii tulla sarakkeisiin vielä ennen kuin tässä pelit loppuvat, hän sanoo.

>> Kuuntele Mika Pyörälän haastattelu on Suplan Liiga-podcastista


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen