Julius Nättinen Liiga-podcastissa: ”Olin tylympi maalipaikoissa, enkä aina hakenut syöttöä”

24.3.2020
Julius Nättinen Liiga-podcastissa: ”Olin tylympi maalipaikoissa, enkä aina hakenut syöttöä”

Liigan maalikuninkuus meni toista kertaa sarjan historian aikana Jyväskylään. Aarne Honkavaara -palkinnon voitti 33 maalillaan JYP-hyökkääjä Julius Nättinen. Nättinen kertaa huippukauttaan Liiga-podcastin uusimmassa jaksossa.

Julius Nättinen oli päättyneen kauden näkyvimpiä pelaajia. Nättinen ampui maaleja tasaisesti läpi kauden, ja on luonnollisesti hyvillään maalikuninkuudestaan.

– Totta kai se tuntuu hyvältä ja itselle tulee lisäbuustia, kun sain sellaisen kauden, jota olen pitkään toivonut ja tiennyt, että pystyn pelaamaan sellaisia. Kun kausi oli kesken, ei sitä ajatellut. Nyt, kun aikaa on kulunut, niin se nousee vielä isompaan arvoon, sanoo Nättinen Liiga-podcastissa.

Nättisen pelipaikka vakiintui laitahyökkääjäksi hänen, Petrus Palmun ja Miska Siikosen ketjussa. Hänen maalimääränsä yli kolminkertaistui edellisestä kaudesta.

– Pystyin käyttämään omia vahvuuksiani ja olin tylympi maalipaikoissa, enkä aina hakenut syöttöä vielä johonkin. Otin enemmän vastuuta maalintekotilanteissa, ja sitten huomasin, että niitä maaleja alkoi tulla enemmän, Nättinen kertoo.

>> Liiga-podcastin tuore jakso on kuunneltavissa Suplassa


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen