Ilves julkisti ensi kauden valmennusryhmänsä – Marko Ojanen Tapparasta Ilvekseen

24.3.2020
Ilves julkisti ensi kauden valmennusryhmänsä – Marko Ojanen Tapparasta Ilvekseen

Ilves julkisti tiistaina Liiga-joukkueensa valmennusryhmän kaudelle 2020-21. Uusina niminä ryhmään liittyvät apuvalmentajat Marko Ojanen ja Pasi Saarinen.

Päävalmentaja Jouko Myrrän johtamaan ryhmään kuuluvat lisäksi maalivahtivalmentaja Markus Korhonen sekä fysiikkavalmentaja Juha Koskela. Joukkueenjohtajana jatkaa Timo Peltomaa.

Marko Ojanen on toiminut Tapparan Liiga-joukkueen valmennusryhmässä yhdeksällä kaudella. Hän on saavuttanut valmennusurallaan yhden Suomen mestaruuden ja neljä SM-hopeaa. Kaudella 2016-2017 Ojanen työskenteli Tapparassa junioritoiminnan urheilukoordinaattorina. Lisäksi hän on toiminut eri nuorisomaajoukkueiden apuvalmentajana ja vuosina 2015-17 Leijonien videovalmentajana. Ojanen on pelannut Liigassa 696 ottelua ja voittanut Suomen mestaruuden sekä kahdesti SM-hopeaa.

– Tunnemme hyvin Marko Ojasen työmoraalin, jolla hän paneutuu valmentamiseen liittyviin asioihin niin jää- ja oheisharjoittelussa kuin yksilöiden valmentamisessakin. Markolla on pitkä kokemus ja selkeät vahvuutensa apuvalmentajana toimimisessa. Yksilöiden kehittämisen saralla hän on vastannut monien suomalaisten pelaajien valmentamisesta myös omalla ajallaan, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kertoo seuran tiedotteessa.

Pasi Saarinen siirtyy Liiga-joukkueen valmennusryhmään Ilveksen B-nuorten päävalmentajan paikalta. Saarinen on toiminut valmentajana kaudesta 2012-13 ja hankkinut valmennuskokemusta Mestiksessä, Suomi-sarjassa, Nuorten SM-liigassa ja B-nuorten SM-sarjassa. Peliurallaan hän pelasi Liigassa 478 ottelua ja voitti yhden Suomen mestaruuden sekä SM-hopeaa ja -pronssia.

– Pasi Saarinen tuo Liiga-joukkueemme valmennusryhmään oman erikoisosaamisensa. On hienoa, että olemme pystyneet kasvattamaan seuramme sisältä uuden liigavalmentajan ja tuomaan hänet tälle tasolle, kommentoi Koskela.

– Liigajoukkueemme valmennusryhmä on nyt kasassa, ja olemme siihen erittäin tyytyväisiä. Jokaisella valmentajalla on selkeät vahvuusalueensa, ja he täydentävät toisiaan hienosti muodostaen vahvan kokonaisuuden.


---
Julkaisija: Antti Seppänen