Robin Salon kausi jatkuu SHL:ssä

14.2.2020
Robin Salon kausi jatkuu SHL:ssä

Kuva: Kimmo Metsälä

SaiPan Robin Salo siirtyy loppukauden kattavalla vuokrasopimuksella SHL:n Örebro Hockeyn riveihin. Salo ja Örebro ovat samalla sopineet, että 21-vuotias puolustaja pelaa SHL:ssä myös tulevalla kaudella.

Robin Salo pelasi toista kauttaan SaiPassa. Hän merkkautti tällä kaudella 46 ottelussaan pisteet 8+13=21 ja oli joukkueensa tehokkain puolustaja. Salo on Liigan peliaikatilaston ykkönen keskiarvolla 23.28.

SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksan mukaan kiinnostus Saloa kohtaan lisääntyi helmikuun alussa tapahtuneen Leijona-debyytin jälkeen.

– Robin otti isoja steppejä urallaan kahden SaiPa-kauden aikana. Viimeisimpänä tietysti valinta Leijoniin Ruotsin EHT-turnaukseen. Keskustelimme hyvässä hengessä jatkosta SaiPassa. Kun varmistui, että tie vie muualle, tämä ratkaisu oli kokonaisuudessaan paras sekä meille että pelaajalle, Tuomenoksa kommentoi SaiPan tiedotteessa.

SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkasen mukaan pelaajasta luopuminen on harmillista, mutta tarpeellista tämänhetkisessä tilanteessa.

– Kun kautemme ei ole edennyt kaukalossa tavoitteiden mukaisesti, se näkyy väistämättä myös tuloissamme. Pystymme tällä vuokrasopimuksella paikkaamaan talouttamme ja saamme sitä kautta paremman pohjan tulevan kauden rakentamiseen, Markkanen kertoo.


---
Julkaisija: Antti Seppänen