IS Liigapörssissä alkaa viides jakso – tässä ovat nelosjakson tilastokärjet

10.2.2020
IS Liigapörssissä alkaa viides jakso – tässä ovat nelosjakson tilastokärjet

Kuva: Jussi Määttä

Liigan virallisen valmentajapelin IS Liigapörssin uusi pelijakso käynnistyy keskiviikkona.

IS Liigapörssin päättyneellä neljännellä pelijaksolla parasta pistetahtia Liiga-pelaajista piti Kärppien Juho Lammikko. Oululaisten hyökkääjä keräsi kaikkiaan 196 pörssipistettä. Aivan tuntumaan ylsi KalPan Matti Järvinen 185 pörssipisteen saaliillaan.

Paras puolustaja oli KooKoon Matthew Caito. Kouvolalaisten viivapelote keräsi 173 pörssipistettä. Hieman Caitoa paremmaksi pisti maalivahtien ykköseksi yltänyt seurakaveri Henrik Haukeland. Huimat kuusi nollapeliä nelosjaksolla torjunut norjalaisvahti keräsi 178 pörssipistettä.

Nelosjakson taitavin valmentaja Liigapörssissä oli Aku Haljoki. 1374 pörssipistettä oikeuttivat ykköstilaan ennen Ville Alannetta. Koko jakson kärkiviisikkoon mahtuivat myös Juha Tervo, Miia Aromaa sekä Miika Lahti. Taistelu kärkisijoilla oli tasaista, kun ero Tervosta Lahteen oli ainoastaan 36 pistettä.

Liigan oman kimpan voittoon ylsi myös koko pörssissä jakson seitsemänneksi sijoittunut Antti Niemelä. Helpolla voitto ei irronnut, kun kimpan toiseksi sijoittunut Arto Taskinen jäi vain 17 pisteen ja kolmannelta sijalta löytyvä Timo Koivisto 24 pisteen päähän voittajasta.

IS Liigapörssin viides pelijakso käynnistyy keskiviikkona, kun Liigassa pelataan kuusi ottelua. Samalla käynnistyy uusi taistelu jakson kärkisijoista.

>> Kasaa joukkue IS Liigapörssiin


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen