Patrik Puistola KooKoohon, Kristian Tanus Tapparaan

3.2.2020
Patrik Puistola KooKoohon, Kristian Tanus Tapparaan

Kristian Tanus palaa kasvattajaseuransa riveihin. (Kuva: Mika Kylmäniemi)

Tapparan, Jukurien ja KooKoon kesken on tehty pelaajavaihdoksia loppukauden ajaksi. Patrik Puistola pelaa loppukauden lainalla KooKoossa, Kristian Tanus palaa Tapparaan kevääseen 2022 ulottuvalla sopimuksella.

Kristian Tanus teki Liiga-debyyttinsä Tapparan paidassa syyskuussa 2018. Tammikuussa 2019 hän siirtyi lainasopimuksella Jukureihin. 19-vuotias keskushyökkääjä pelasi Jukureissa kahdella kaudella yhteensä 41 ottelua pistein 6+8=14.

Vuodenvaihteessa pelatuissa nuorten MM-kisoissa Tanus oli Suomen paras pistemies kirjattuaan seitsemässä ottelussa pisteet 2+7=9. Keväällä 2018 hän oli voittamassa Suomen paidassa alle 18-vuotiaiden MM-kultaa.

* * *

KooKoohon siirtyvä Patrik Puistola edusti Tapparaa tällä kaudella 24 ottelussa pistein 0+2. Syyskaudella Puistola pelasi lainasopimuksella Jukureissa ja kokosi seitsemässä ottelussa pisteet 3+2=5.

Puistola pelasi Tanuksen tavoin vuodenvaihteessa Nuorten Leijonien MM-miehistössä. Hän oli MM-kisoissa Suomen paras maalintekijä ja kirjasi pisteet 5+3=8.


---
Julkaisija: Antti Seppänen