TPS:n Rasmus Tirrosen kausi ohi – korvaaja SHL:stä

19.1.2020
TPS:n Rasmus Tirrosen kausi ohi – korvaaja SHL:stä

TPS:n maalivahti Rasmus Tirronen joutuu leikkaukseen ja pelaajan kausi päättyy ennenaikaisesti. TPS on tehnyt sopimuksen ruotsalaisvahti Erik Källgrenin kanssa.

– Olen pelannut jo tovin omasta tahdostani vamman kanssa, sillä olen halunnut olla joukkueen käytettävissä. Vamma on kuitenkin äitynyt sen verran pahemmaksi, että on fiksumpaa laittaa mies nyt kuntoon, Rasmus Tirronen kertoo TPS:n tiedotteessa.

29-vuotias Tirronen on pelannut tällä kaudella TPS-maalilla 30 ottelussa tilastoin 3,09 / 89,0.

Tirrosen korvaajaksi TPS on hankkinut ruotsalaisen Erik Källgrenin. 23-vuotias kookas (191/90) Källgren pelaa TPS:ssä aluksi tammikuun loppuun asti ulottuvalla lainasopimuksella Växjö Lakersista.

Källgren on pelannut tällä kaudella kaksi ottelua AHL:ssä ja kolme peliä ECHL:ssä. Hän palasi marraskuussa Ruotsiin ja on pelannut kaksi ottelua Växjön maalilla. Kolmella edellisellä kaudella Källgren pelasi Allsvenskanissa.

– Källgren oli Ruotsin Allsvenskanin parhaita maalivahteja viime kaudella. Hänessä on valtava potentiaali kehittyä urallaan ja koimme hänet sopivaksi vaihtoehdoksi, HC TPS:n pelaajatarkkailija Tomi Kallio kertoo.


---
Julkaisija: Antti Seppänen