Paita himoittujen erikoiskorttien materiaalina

10.1.2020
Paita himoittujen erikoiskorttien materiaalina

Miltä tuntuisi löytää pakkauksesta Ben Bloodin paitakortti? Tällä kaudella se on hyvinkin mahdollista, sillä Blood on yksi niistä Liiga-tähtistä, jonka pelipaita on saksittu osaksi erkkareiden aatelistoa.

Liigan virallinen keräilykorttisarja vyöryttää myyntipisteisiin myös Game Worn Jersey -erikoiskortit. Game Worn Jerseyt ovat aitoja, Liigan tosipeleissä, käytettyjä pelipaitoja. Ne päällä on koettu voiton hurmaa, tappion tuskaa, syöty kiekkoja, otettu iskuja ja blokattu laukauksia.

Tapparan Bloodin lisäksi mukana ovat ensi kesän NHL-draftin kuuma suomalaisnimi HIFK:n Anton Lundell, KalPan Eero Kilpeläinen, sensaatiojoukkue KooKoon Anrei Hakulinen, Pelicansin ikiyllättävä Juhamatti Aaltonen, SaiPan tehokas Elmeri Kaksonen ja TPS-nutussa viime kaudella loistanut Kaapo Kakko.

Liigan virallinen keräilykorttisarja myyntipisteissä kautta maan.

>> www.cardset.fi


---
Julkaisija: Antti Seppänen