HIFK:lta vahva kotiesitys – Otto Paajanen iski kaksi maalia

9.1.2020
HIFK:lta vahva kotiesitys – Otto Paajanen iski kaksi maalia

HIFK-kapteeni Otto Paajanen osui kahdesti SaiPaa vastaan. (Kuva: Samuli Seila)

Torstain ainoassa ottelussa HIFK voitti SaiPan 4–1-lukemin. Ville Leskinen (1+2) jatkoi vahvaa virettään ja kotijoukkueen kapteeni Otto Paajanen säesti kahdella maalillaan. Ottelun lopussa nähtiin hieno hetki, kun HIFK vaihtoi luukkuvahtina tuuranneen 46-vuotiaan Jan Lundellin maaliin viimeisen minuutin ajaksi.

HIFK – SaiPa 4–1 (0–0, 3–1, 1–0)
>> Tilastot
>> Ottelukooste
>> Lehdistötilaisuus

HIFK nappasi SaiPasta rutiininomaisen 4–1-voiton Helsingissä. Maalittoman avauserän jälkeen vierasjoukkue aloitti maalinteon ajassa 20.59, kun Veikko Loimaranta viimeisteli maalin edestä Liiga-uransa avausmaalin. HIFK otti kuitenkin hiljalleen komennon itselleen ja viimeisteli toisen erän aikana kolme maalia. Kotijoukkue osui päätöserässä vielä kertaalleen, eikä viidennen peräkkäisen tappionsa kärsinyt SaiPa saanut kiriä aikaiseksi. Ville Leskinen (1+2) jatkoi vahvaa virettään, Otto Paajanen viimeisteli kaksi maalia. Ottelun lopussa nähtiin vielä mielenkiintoinen episodi, kun HIFK laittoi luukkuvahtina toimineen 46-vuotiaan Jan Lundellin maalille viimeisen minuutin ajaksi. HIFK:n pisteputki kasvoi voiton ansiosta jo seitsemän ottelun mittaiseksi.


---
Julkaisija: Markus Viljanen