Jukurit sopimukseen Mikko Kuukan kanssa – “lisää karheutta ja roolimallia”

12.12.2019
Jukurit sopimukseen Mikko Kuukan kanssa – “lisää karheutta ja roolimallia”

Kuva: Jiri Halttunen

Puolustaja Mikko Kuukka on tehnyt Jukurien kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen. Syyskaudella Kuukka on pelannut Britannian pääsarjassa.

34-vuotias Kuukka on pelannut Liigassa yhteensä 625 ottelua Ilveksen, Lukon, Bluesin ja JYPin paidoissa. Kahden SM-pronssin lisäksi hänen meriittilistaltaan löytyy vuonna 2018 JYPin riveissä voitettu CHL:n mestaruus.

– Kuukka on kentällä ulottuva, suoritusvarma, sopivan karhea ja eleettömän tehokas puolustaja. Tämän lisäksi hän on nuorille pelaajillemme erinomainen roolimalli. Puolustustaitojensa ja henkisten ominaisuuksiensa myötä Kuukka on juuri sitä, mitä joukkueeseemme tällä hetkellä tarvitaan, Jukurien urheilujohtaja Jukka Holtari taustoittaa sopimusta joukkueen tiedotteessa.---
Julkaisija: Antti Seppänen