Edwin Hedberg ei jatka Ässien riveissä

12.12.2019
Edwin Hedberg ei jatka Ässien riveissä

Edwin Hedberg kantoi myös Veikkauksen Kultaista kypärää. (Kuva: Jiri Halttunen)

Ässät tiedotti, että ruotsalaishyökkääjä Edwin Hedberg ei jatka enää porilaisjoukkueessa. Sopimuksen purun myötä Ässät kartoittaa vahvistuksia hyökkäyspäähänsä.

Kolumbiassa syntynyt Edwin Hedberg ehti edustaa Ässiä 24 Liigan runkosarjaottelun ajan. Näissä otteluissa 25-vuotias laitahyökkääjä merkkautti pisteet 9+2. Hedbergin tehotilasto jäi porilaisten riveissä viisi maalia miinuksen puolelle.

– Hedbergin hankinta tuli ajankohtaiseksi viikko ennen sarjan alkua, koska meillä oli yhtäältä tarvetta ja toisaalta epätietoisuutta, pystyykö yksi kärkipelaajistamme pelaamaan rikkonaisen harjoituskauden jälkeen.

– Tietenkin, jos joukkueen paras maalintekijä istuu katsomossa, se on merkki siitä, että muilta osin tekeminen ei tyydyttänyt pelaajaa eikä seuraa. Minä kannan rekrytointivastuullisena tästä vastuun ja tilanne on sikäli akuutti pelaajaliikenteen osalta, että tarvitsemme lisää voimaa hyökkäykseen johtuen akuutista loukkaantumistilanteesta, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.

Ässät on tällä hetkellä Liigassa sijalla yksitoista. Porilaisilla on matkaa viimeiseen playoffs-paikkaan neljä pistettä.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen