Itsenäisyyspäivän räiskettä – Lightning and Thunder

5.12.2019
Itsenäisyyspäivän räiskettä – Lightning and Thunder

Mikäpä olisi joulukuuta parempi aika nykyisten ja tulevien tähtien tuikkeelle?

Liiga on perinteisesti se sarja, jossa tähdet syttyvät. Mustan marraskuun lopussa on syytä nostaa jalustalle Liigan virallisen keräilykorttisarjan Lightning and Thunder ja Thunder and Lightning -erikoiskortit.

Joku voi miettiä, mikä ero niillä kahdella on. Kerrotaan se tässä. Lightning and Thunder vyöryttää estradille Anton Lundellin, Julius Nättisen, Justin Danforthin, Anton Levtchin ja Otto Kivenmäen kaltaiset säkenöivät kiekolliset tähdet.

Thunder and Lightning puolestaan tarjoaa salamointia ja valoa vähän toisenlaisella vaihtovirralla. Valokatkaisinta painettaessa keräilykorttipakkauksista löytyy Markus Kankaanperän, Miro Karjalaisen, Antti Tyrväisen ja Ben Bloodin kaukaloenergiaa.

Selvää on, ettei kumpienkaan keräilykorttien asennuksia sovi tehdä ilman virallisesti valtuutettua asentajaa. Löydät keräilytuotteita ja aiempien vuosien keräilykortteja osoitteesta www.cardset.fi


---
Julkaisija: Antti Seppänen