TPS nousi päätöserän kirillä voittoon Ässiä vastaan

28.11.2019
TPS nousi päätöserän kirillä voittoon Ässiä vastaan

Topi Nättinen viimeisteli voittomaalin Ässiä vastaan. (Kuva: Teemu Saarinen)

Torstain ainoassa ottelussa kohtasivat TPS ja Ässät. Kahden erän jälkeen näytti siltä, että porilaiset olivat matkalla voittoon, mutta sisuuntunut TPS takoi päätöserässä viisi maalia ja nousi 5–2-voittoon.

TPS-Ässät 5–2 (0–0, 0–2, 5–0)
>> Tilastot
>> Ottelukooste
>> Lehdistötilaisuus

TPS oli ensimmäiset kaksi erää takaa-ajajan asemassa, mutta huikea viiden maalin päätöserä nosti turkulaiset lopulta 5–2-voittoon. Ässät johti kahden erän jälkeen 2–0 Tylor Spinkin ja Mikko Salmion maaleilla, mutta päätöserässä kotijoukkue otti ohjat käsiinsä. TPS nousi ensin Anton Holmin ja Lauri Korpikosken maaleilla tasoihin ja viimeisteli lopulta loppulukemat takomalla kolme osumaa vajaaseen kolmeen minuuttiin. 3–2-voittomaalin viimeisteli Topi Nättinen, joka tuuletti osumaansa antaumuksella. Peräti viisi TPS:n pelaajaa kirjautti kaksi pistettä. TPS:lle varsinaisen peliajan voitto oli marraskuun kolmas ja ero sarjajumbo Sportiin kasvoi viiteen pisteeseen. Ässät on puolestaan pelannut jo seitsemän ottelua ilman varsinaisen peliajan voittoa.


---
Julkaisija: Markus Viljanen