Jere Sallisesta HIFK:n uusi kapteeni

14.11.2019
Jere Sallisesta HIFK:n uusi kapteeni

Jere Sallinen on merkkauttanut kauden 15 ottelussa pisteet 3+2. (Kuva: Samuli Seila)

HIFK:n Liiga-joukkueen kapteeni vaihtuu. Helsinkiläisjoukkueen uusi kapteeni on viime kevään maailmanmestari Jere Sallinen. Kaudesta 2017–18 lähtien kapteenina toiminut Lennart Petrell jatkaa varakapteenina joukkueen kapteenistossa.

– Kapteenin C-kirjain tuo mukanaan paljon ylimääräistä vastuuta joukkueen sisällä. Halusimme tällä vaihdoksella vapauttaa Petrellin keskittymään pelaamiseen ja harjoitteluun, HIFK:n päävalmentaja Jarno Pikkarainen kommentoi.

– Tällä muutoksella haetaan sitä, että autetaan pelaajaa ja sen myötä koko joukkuetta.

Sallinen pelaa HIFK:ssa ensimmäistä kauttaan. Hän edusti ruotsalaista Örebro HK:ta 2017–2019 ja oli molemmilla kausilla joukkueen kapteeni.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen