HPK haki kaksi pistettä Kouvolasta – Cody Kunyk jatkoaikasankarina

12.11.2019
HPK haki kaksi pistettä Kouvolasta – Cody Kunyk jatkoaikasankarina

Jatkoaikasankari Cody Kunyk iski tiistaina kauden kolmannen maalinsa. (Kuva: Mikko Pylkkö)

Liiga-viikon avanneessa ottelussa HPK kaatoi KooKoon jatkoajan jälkeen! Kouvolassa voittomaalista vastasi Kerhon Cody Kunyk ajassa 62.41. Voiton myötä hämeenlinnalaiset nousivat kuudenneksi, tasapisteisiin viidentenä olevan KooKoon kanssa.

KooKoo–HPK 1–2 JA (1–1, 0–0, 0–0, 0–1)
>> Tilastot
>> Ottelukooste
>> Lehdistötilaisuus

Maajoukkuetauon jälkeinen ensimmäinen erä tarjosi Kouvolassa kaksi maalia. Ensin osui ajassa 11.35 vierailija HPK, kun Markus Nenosen terävä laukaus yllätti KooKoon maalilla pelanneen Henrik Haukelandin. Osuman alustivat Niclas Lucenius ja vahva maskin tilanteessa tehnyt Filip Krivosik. Kotijoukkueen tasoitus syntyi reilut neljä minuuttia myöhemmin. Osumasta vastasi maajoukkuetauolla Nuoria Leijonia edustanut Joonas Oden. Oden laukoi kiekon vastustamattomasti vasempaan ylänurkkaan. Syöttöpisteet maaliin merkkauttivat Vilmos Gallo ja Kyle Platzer.

Vauhdikkaan ottelun toinen ja kolmas erä olivat maalittomia, vaikka molemmat joukkueet pääsivät kahteen kertaan yrittämään ylivoimalla. Toisen erän lopulla mahdollista HPK-maalia tarkisteltiin myös tilannehuoneesta.

Ottelun kolmas ja samalla viimeinen maali nähtiin jatkoajalla, jossa ratkaisijaksi nousi HPK:n Cody Kunyk. Ajassa 62.41 syntyneen voittomaalin alustivat Philippe Cornet ja Santeri Lukka. HPK:n voiton myötä joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat tältä kaudelta nyt voitoin 1-1. HPK:lle vierasvoitto oli neljäs peräkkäinen. Yhteensä hämeenlinnalaiset ovat juhlineet tällä kaudella vieraskaukalossa kuusi kertaa.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen