Pelicansin puolustukseen uusi kasvo Pohjois-Amerikasta – “fyysisyyttä ja kiekollista osaamista”

9.11.2019
Pelicansin puolustukseen uusi kasvo Pohjois-Amerikasta – “fyysisyyttä ja kiekollista osaamista”

Puolustaja Alex Lintuniemi vahvistaa Pelicansia loppukauden mittaisella sopimuksella. 24-vuotias Lintuniemi on pelannut Pohjois-Amerikan kaukaloissa syksystä 2013.

Isokokoinen (192/105) puolustaja on pelannut kolme viimeisintä kautta AHL:ssä. Kesällä Lintuniemi siirtyi yksivuotisella sopimuksella Los Angeles Kingsin organisaatiosta Carolina Hurricanesiin. Urallaan hän on kirjannut 180 AHL-ottelussa pisteet 8+52=60.

– Lintuniemi on hyvä kahden suunnan puolustaja, joka tuo takalinjoillemme sekä fyysisyyttä että kiekollista osaamista. Mies haluaa hakea Lahesta uuden nosteen uralleen, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi siirtoa seuran tiedotteessa.

Alex Lintuniemi on HIFK:n kasvatti, joka on pelannut vanhimmissa ikäluokissa myös Jokerien riveissä. Lintuniemi voitti Jokereissa B-nuorten Suomen mestaruuden sekä 2012 että 2013 ennen Kanadan junioriliiga OHL:ään siirtymistään.


---
Julkaisija: Antti Seppänen