Kristian Kuusela upeaan saavutukseen yhdeksäntenä pelaajana kautta aikojen

12.10.2019
Kristian Kuusela upeaan saavutukseen yhdeksäntenä pelaajana kautta aikojen

Kuva: Saana Hakala

Tapparan laitahyökkääjä Kristian Kuusela rikkoi lauantain Liiga-kierroksella 600 pisteen rajapyykin runkosarjaotteluissaan.

Kuusela saavutti haamurajan Kärpät–Tappara-ottelun toisessa erässä kirjaamalla syöttöpisteen 0–2-maaliin. Maalin viimeisteli Jere Karjalainen. Kuluvalla kaudella Kuusela on kerännyt jo 15 (8+7) pistettä, joilla hän johtaa Liigan pistepörssiä.

18. kauttaan Liigassa pelaava 36-vuotias Tappara-kapteeni on kirjannut 903 ottelun urallaan pisteet 243+357=600. Hän on aktiivipelaajien pisteykkönen ja vasta kolmas pelaaja 2000-luvulla, joka ylittää 600 pisteen rajan.


---
Julkaisija: Antti Seppänen