Toni Kähkönen palaa KooKoon paitaan

29.9.2019
Toni Kähkönen palaa KooKoon paitaan

Kuva: Timo Savela

Hyökkääjä Toni Kähkönen on tehnyt kuluvan kauden kattavan sopimuksen KooKoon kanssa. 33-vuotias laitahyökkääjä on pelannut myös kaksi edellistä kautta Liigaa KooKoossa.

– Kähkönen on erittäin luotettava kahdensuunnan pelaaja, joka pystyy auttamaan joukkuetta sekä hyökkäys- että puolustuspelissä. Samalla saamme lisää tervettä kilpailua pelipaikoista, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Kähkönen toimi viime kaudet myös KooKoon kapteenina. Ennen KooKoo-pestiä hyökkääjä on pelannut Liigaa Bluesissa ja Kärpissä, jossa hän voitti Suomen mestaruuden keväällä 2014. Yhteensä takana on 490 ottelua pistein 121+119=240.

Ruotsin pääsarjassa Kähkönen on pelannut kahden kauden ajan.


---
Julkaisija: Antti Seppänen