TPS:n Lauri Korpikoski väliaikaiseen pelikieltoon

28.9.2019

13176

Liigan kurinpitodelegaatio määräsi TPS:n Lauri Korpikosken väliaikaiseen pelikieltoon kurinpitokäsittelyn ajaksi. Korpikoskelle tuomittiin perjantain TPS–Tappara-ottelussa 2+10 minuutin rangaistus selästä taklaamisesta.

Korpikoski on pelikiellossa ainakin lauantaina 28.9.2019 pelattavassa Ässät–TPS-ottelussa.

* * *

Kurinpitomenettelyssä olevan pelaajan määrääminen väliaikaiseen pelikieltoon

Pelaaja: Lauri Korpikoski
Ottelu: TPS–Tappara
Peliaika: 11:58
Pelipäivä: 27.9.2019

Selostus tilanteesta

TPS–Tappara-ottelun peliajassa 11:58 Lauri Korpikoski taklaa poikittaisella mailalla Tapparan Valtteri Kemiläistä. Ottelun tuomaristo tuomitsi tilanteesta Korpikoskelle 2+10 minuutin rangaistuksen selästä taklaamisesta.

Tilannehuone on katsonut kyseisen teon ja päävideotuomari on asettanut kyseisen tilanteen edelleen kurinpitokäsittelyyn, koska tilanteesta tulisi määrätä Korpikoskelle ottelurangaistus selästä taklaamisesta.

Väliaikainen pelikielto

Liigan kurinpitodelegaatio on katsonut videotallenteet tilanteesta ja pitää selästä taklausta vastustajan piittaamattomana vaarantamisena ja siten ottelurangaistuksen arvoisena tekona. Koska TPS pelaa jo tänään lauantaina, määrätään Lauri Korpikoski väliaikaiseen pelikieltoon Liigan kurinpitosääntöjen 35 §:n nojalla asian kurinpitokäsittelyn ajaksi.

Päiväys ja allekirjoitus

Hämeenlinnassa, 28. syyskuuta 2019

Sampo Liusjärvi
Liigan kurinpitodelegaation puheenjohtaja


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen