Pelicansin Taavi Vartiainen ja Sportin Erik Riska väliaikaiseen pelikieltoon

28.9.2019

13213

Liigan kurinpitodelegaatio määräsi Pelicansin Taavi Vartiaisen ja Sportin Erik Riskan väliaikaiseen pelikieltoon kurinpitokäsittelyn ajaksi. Molemmille tuomittiin perjantain Pelicans–Sport-ottelussa 5+20 minuutin rangaistus väkivaltaisuudesta.

Kurinpitomenettelyssä olevien pelaajien määrääminen väliaikaiseen pelikieltoon

Pelaajat: Taavi Vartiainen ja Erik Riska
Ottelu: Pelicans–Sport
Peliaika: 29:15
Pelipäivä: 27.9.2019

Selostus tilanteesta

Pelicans–Sport-ottelun peliajassa 29:15 keskialoituksen yhteydessä Vartiainen ja Riska aloittavat hanskojen ja kypärän riisumisen jälkeen tappelun. Ottelun tuomaristo tuomitsi tilanteesta kummallekin pelaajalle 5+20 minuutin rangaistuksen tappelusta.

Tilannehuone on katsonut kyseisen tilanteen ja päävideotuomari on asettanut kyseisen tilanteen edelleen kurinpitokäsittelyyn, koska tilanteesta tulisi määrätä molemmille pelaajille ottelurangaistus tappelusta.

Väliaikainen pelikielto

Liigan kurinpitodelegaatio on katsonut videotallenteet tilanteesta ja pitää tappelua ottelurangaistuksen arvoisena. Koska Sport pelaa jo tänään lauantaina, määrätään pelaajat väliaikaiseen pelikieltoon Liigan kurinpitosääntöjen 35 §:n nojalla asian kurinpitokäsittelyn ajaksi.

Päiväys ja allekirjoitus

Hämeenlinnassa, 28. syyskuuta 2019

Sampo Liusjärvi
Liigan kurinpitodelegaation puheenjohtaja


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen