Uudet tarinat alkavat nyt!

12.9.2019
Uudet tarinat alkavat nyt!

Kuva: Jussi Määttä

Liigan ja Liiga-seurojen tavoite on olla pelaajia parhaiten kehittävä jääkiekkosarja. Maajoukkueiden viime kaudella laajalla rintamalla saavuttama menestys on yksi osoitus ja seuraus seurojen laadukkaasta urheiluosaamisesta.

Moni Liigan pelaaja on alkavalla kaudellakin valmis ottamaan ratkaisuroolin Liiga-seuransa lisäksi myös kansainvälisellä huipputasolla. Urheilun kiehtovuus on siinä, ettemme nyt voi tietää millaisia tarinoita kauden mittaan kirjoitamme. Ja Liigan hienous puolestaan siinä, että varmasti tiedämme näitä uusia tähtiä syttyvän.

Urheilullisen osaamisen ja resurssien kasvattaminen entisestään edellyttää Liiga-seurojen toimivan taloudellisesti kestävällä tavalla. Tämän vuoksi meidän on jatkossakin rohkeasti ja yhteisen strategiamme mukaisesti kehitettävä liiketoimintaamme.

Toivotamme Liiga-yhteisölle ja kaikille Suomi-kiekon ystäville mahtavaa uutta kiekkokautta 2019-20!


Heikki Hiltunen
puheenjohtaja
Jääkiekon SM-liiga Oy

Riku Kallioniemi
toimitusjohtaja
Jääkiekon SM-liiga Oy


---
Julkaisija: Antti Seppänen