Jesse Puljujärvi palaa Kärppiin

27.8.2019
Jesse Puljujärvi palaa Kärppiin

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jesse Puljujärven kanssa. Sopimukseen sisältyy optio, jonka mukaan Puljujärvellä on 1. joulukuuta saakka oikeus siirtyä NHL:ään.

Viimeisen kolmen kauden aikana Jesse Puljukärvi on ollut NHL-seura Edmonton Oilersin sopimuspelaaja tehden 139 NHL-ottelussa pisteet 17+20. 21-vuotias hyökkääjä pelasi Kärpissä viimeksi kaudella 2015–16. Vuonna 2016 hän oli merkittävässä roolissa voittamassa sekä alle 18-vuotiaiden että alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruudet. Lisäksi hän pelasi keväällä 2017 miesten MM-kisoissa.

Puljujärvi on harjoitellut Kärppien mukana jäätreenien alettua, ja tämänhetkinen joukkue on tehnyt hyökkääjään vaikutuksen.

– Kroppa tuntuu hyvältä ja terveenä ollaan. Mukava tulla takaisin Ouluun ja Kärppiin ja päästä auttamaan joukkuetta. Joukke vaikuttaa tosi hyvältä. Treeneissä on ollut kova kilpailu ja paljon hyviä jätkiä. Mukava liittyä joukkueeseen mukaan, Puljujärvi kuvailee fiiliksiään sopimuksen varmistuttua.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho on syystäkin hyvillään huippuluokan vahvistuksesta.

– Upea juttu, että Jesse päätti tehdä meidän kanssamme koko kauden kattavan sopimuksen. Jesse on Kärppien oma kasvatti, jonka fysiikka, taidot ja lahjakkuus riittävät varmasti NHL:ään. Haluamme olla mukana auttamassa ja tukemassa Jesseä kohti sitä tavoitetta.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen