Pelicansin tilikausi reilusti voitollinen

21.8.2019
Pelicansin tilikausi reilusti voitollinen

Pelicans julkisti yhtiökokouksessaan konsernin viime tilikauden (1.5.2018-30.4.2019) tuloksen. Pelicans Ravintolat Oy ja Lahden Pelicans Oy kasvattivat liikevaihtoaan 8,24 miljoonaan euroon. Voittoa kertyi 257 500 euroa.

Konsernin liikevaihto kasvoi edellisestä tilikaudesta yli miljoonalla eurolla ja tulos parani yli 250 000 euroa.

Kasvaneen liikevaihdon taustalla oli muun muassa markkinointinäkyvyyden ja palveluliiketoiminnan kasvu sekä playoffs-otteluiden tuotot.

– Olemme onnistuneet menemään eteenpäin kaikilla sektoreilla. Haluan kiittää meidän joukkuetta ja koko henkilökuntaa, jotka ovat tehneet loistavaa työtä ja ovat suurin syy tämän positiivisen kehityksen taustalla. Kiitoksen ansaitsevat myös meidän kumppanit, kannattajat sekä koko Pelicans-yhteisö. Suunta on oikea, mutta matka on vielä pitkä sinne, mikä meidän tavoitteemme on, Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu kommentoi tulosta Pelicansin tiedotteessa.


---
Julkaisija: Antti Seppänen