HPK ja Pelicans Hämeenlinnan juhlaturnauksessa – tässä ohjelma

8.8.2019
HPK ja Pelicans Hämeenlinnan juhlaturnauksessa – tässä ohjelma

Hallitseva mestarijoukkue HPK avaa kautensa kotonaan Rinkelinmäellä perjantaina. HPK isännöi 90-vuotisjuhlakautensa aluksi neljän joukkueen kaksipäiväistä turnausta. Mukana ovat HPK:n lisäksi Liiga-joukkueista Pelicans, sekä saksalainen Löwen Frankfurt ja KHL:n Sibir Novosibirsk.

Mestarijoukkue HPK on uudistunut kevään ja kesän aikana reippaasti. Joukkue menetti kymmenkunta avainpelaajaansa, mutta on onnistunut paikkaamaan rivejään mielenkiintoisilla hankinnoilla: Joona Voutilainen (JYP), Elmeri Eronen (TPS), Cody Kunyk (SaiPa) ja Tommi Tikka (Sport) kuuluvat uuden HPK:n profiilipelaajiin.

Mainion kauden pelanneen Pelicansin rivejä rokotettiin myös siirtomarkkinoilla. Lahdessa on tehty hallittu nuorennusleikkaus Frank Gymerin (KalPa), Otto Niemisen (TPS) ja Jonatan Tanuksen (SaiPa) johdolla. Puolustaja Topi Jaakola tuo toisaalta roiman annoksen kokemusta keski-iältään sarjan toiseksi nuorimman joukkueen kokoonpanoon.

Löwen Frankfurtin kokoonpanossa on mukana Liigassa esiintynyt hyökkääjä Roope Ranta. Joukkueen valmennusjohdossa on hämeenlinnalaiselle kiekkoilulle menestystä tuoneita: Päävalmentaja Matti Tiilikainen luotsasi HPK:n nuorten Suomen mestariksi keväällä 2017.

Sibir Novosibirsk on leireillyt loppukesän Hämeessä ja pelasi tiistaina harjoitusottelun HPK:ta vastaan. Perjantaina Pelicansin kohtaavan joukkueen kokoonpanoon kuuluvat tällä kaudella muun muassa maalivahti Harri Säteri sekä hyökkääjät Jukka Peltola, Juuso Puustinen ja Mikael Ruohomaa.

Turnausohjelma

Perjantai 9.8.
14.00 Pelicans – Sibir Novosibirsk, KHL
17.30 HPK – Löwen Frankfurt, GER

Lauantai 10.8.
11.30 Sibir Novosibirsk, KHL – Löwen Frankfurt, GER
16.00 HPK – Pelicans

>> Osta liput turnaukseen / Lippu.fi


---
Julkaisija: Antti Seppänen