Liiga näkyy tulevalla kaudella myös MTV:n kanavilla

25.6.2019
Liiga näkyy tulevalla kaudella myös MTV:n kanavilla

HPK:n ja Kärppien välinen Liiga-kauden avausottelu näkyy MTV3-kanavalla. (Kuva: Jussi Määttä)

Liigan mediakumppani Telia on sopinut Liiga-sisältöjen jakelusta MTV:n kanssa. Sopimuksen myötä valikoituja Liigan huippuotteluita ja Telian suosittuja Liigalive 360 -studiosisältöjä tarjoillaan suorana myös MTV:n vapaasti katsottavilla kanavilla kaudella 2019–20.

MTV näyttää alkavalla Liiga-kaudella 15 runkosarjaottelua. Ottelut nähdään kauden avausottelua lukuun ottamatta vakiopaikalla, perjantai-illassa Subilla. Lisäksi nämä samat ottelut ovat katsottavissa C Moren suoratoistopalvelussa. Pudotuspelien osalta sopimus kattaa alustavasti viisi ottelua.

Liiga-kausi alkaa torstaina 12. päivä syyskuuta. Telian Liiga-ohjelmakauden avausottelu sekä tunnin ennakkostudio nähdään Telia TV:n lisäksi tuolloin myös MTV3:lla kello 18 alkaen. Viime kevään finaalistien HPK:n ja Kärppien välisen kohtaamisen lisäksi Hämeenlinnan Ritari-areenan kattoon nostetaan mestaruusviiri.

– Kaikki Liiga-ottelut ovat aina nähtävissä Liiga-asiakkaillemme Telia TV:ssä. Sen kautta asiakas voi valintansa mukaan nauttia joko kaikista Liiga-otteluista tai esimerkiksi vain oman suosikkijoukkueensa peleistä muiden Liiga-ohjelmien lisäksi. On myös todella hienoa, että pääsemme tarjoamaan maistiaisia kaikille suomalaisille MTV:n kanssa solmitun sopimuksen myötä, sanoo Telian TV- ja medialiiketoiminnasta vastaava johtaja Olli-Pekka Takanen.

– On hienoa olla mukana tarjoamassa suomalaisille laadukasta kiekkoviihdettä. Liiga täydentää MTV:n jääkiekkotarjontaa tulevana syksynä ja keväänä, jonka loppuhuipennuksena esitämme jälleen myös MM-kisat, MTV:n urheiluoikeuksien johtaja Jukka Raatikainen kertoo.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen