Kaksi Liiga-ottelua Tallinnassa – mukana Pelicans, SaiPa, Ilves ja Lukko

17.6.2019
Kaksi Liiga-ottelua Tallinnassa – mukana Pelicans, SaiPa, Ilves ja Lukko

Liigaa on pelattu Tallinnassa myös kahdella edellisellä kaudella. (Kuva: Tomi Natri)

Kaudella 2019–20 Tallinnan Tondiraba Areenalla nähdään ottelut SaiPa–Ilves ja Pelicans–Lukko. Molemmat ottelut ovat ohjelmassa lauantaina 25. tammikuuta.

Liiga-kiekko on tullut tutuksi Virossa viimeisen kahden kauden aikana, jolloin Pelicans on pelannut yhden kotiotteluistaan Tallinnan Tondiraba Areenalla. Ensimmäisenä vuonna lahtelaiset kohtasivat HPK:n ja viime kaudella SaiPan. Ajankohtana on toiminut kumpanakin vuonna tammikuun viimeinen lauantai.

Ajankohta pysyy samana myös tulevalla Liiga-kaudella, mutta ottelumäärä tuplaantuu, kun mukana on neljä joukkuetta. Päivän ensimmäistä ottelua isännöi SaiPa, joka kohtaa 15.30 alkavassa mittelössä Ilveksen. Toinen kohtaaminen alkaa kello 20.00, jolloin vastakkain asettuvat Pelicans ja Lukko.

Vaivattomin tapa lähteä kiekkomatkalle Tallinnaan on valmis matkapaketti, joka pitää sisällään kaikki kuljetukset kotipaikkakunnalta lähtien, ottelulipun sekä majoituksen. Matkapaketeista löytyy erilaisia vaihtoehtoja, jotka määräytyvät matkustusajankohdan, ottelumäärän ja majoituksen mukaan. Matkapakettimyynti tapahtumaan starttaa elokuun lopussa. Mikäli halli ei täyty matkapakettilaisista molempiin otteluihin, tulevat irtoliput myyntiin myöhemmin.

– Kaksi aiempaa tapahtumaa ovat keränneet todella paljon positiivista palautetta niin kannattajilta kuin joukkueilta. Aina on tärkeää kehittää tapahtumaa ja mikä tämän hienompaa kuin saada mukaan lisää joukkueita. Neljän joukkueen ja näiden sidosryhmien myötä Tallinnassa nähdään entistä massiivisempi Suomi-kiekon rantautuminen, mistä varmasti hyötyy markkinoinnillisesti koko Liiga. Tulemme panostamaan myös entistä enemmän kiekko-otteluiden ulkopuoliseen oheistapahtumaan, Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu kertoo.

– Kaksi peliä samana päivänä ja samassa paikassa on jälleen hieno päänavaus, joka voi olla todellisuutta tulevaisuudessa muissakin tapahtumissa. Liigan brändille on hieno asia, kun kannattajat eri puolelta Suomea kokoontuvat samaan paikkaan. Varmasti upea tapahtuma tulossa, Liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä kommentoi.

Tallinnassa Tondiraba Areenalla 25.1.2020

Klo 15.30 SaiPa–Ilves
Klo 20.00 Pelicans–Lukko


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen