Lukko hankki puolustajan Tshekistä – “erinomainen yleispuolustaja”

14.6.2019
Lukko hankki puolustajan Tshekistä – “erinomainen yleispuolustaja”

Lukko on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen puolustaja Lukas Klokin kanssa. 24-vuotias Klok pelasi päättyneellä kaudella KHL:ssä.

Slovan Bratislavan riveissä Klok kirjasi päättyneellä kaudella 54 ottelussaan pisteet 1+7=8.

– Klok on hyvä lisä meidän puolustukseemme. Hän on erinomainen yleispuolustaja, joka pystyy pelaamaan niin tasaviisikoin kuin yli- ja alivoimaakin sekä pääsemään paineen alta pois ja antamaan hyvän ensimmäisen syötön, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kertoo joukkueen tiedotteessa.

Sahlstedtin mukaan Lukon joukkue on valmiina tulevaan kauteen.

– Pieniä epävarmuustekijöitä ovat Tarmo Reunasen NHL-sopimus ja Ville Heinolan iso todennäköisyys ykköskierroksen varaukseen. Voi olla, että he pelaavat vielä ensi kaudella meillä tai sitten eivät. Joukkue on siinä mielessä valmis, eli niin kauan kuin loukkaantumisia, tai muita ei tule, niin näillä mennään, Sahlstedt tiivistää.


---
Julkaisija: Antti Seppänen