Ässät hankki hyökkäykseensä kanadalaiskaksoset

3.6.2019
Ässät hankki hyökkäykseensä kanadalaiskaksoset

Ässät on tehnyt yksivuotiset sopimukset Tyson ja Tylor Spinkin kanssa. Kaksoset siirtyvät Poriin SHL:n Örebron riveistä.

26-vuotiaat hyökkääjät edustivat Örebrota kahden kauden ajan. Tyson kokosi 81 ottelussaan pisteet 12+8=20, Tylor 99 ottelussa 14+14=28.

Ennen SHL-kausiaan veljekset pelasivat vuodet 2012-16 Yhdysvaltain yliopistosarjassa. Sen jälkeen pelit jatkuivat ECHL:ssä. Kaudella 2016-17 Tyson Spink valittiin ECHL:n vuoden tulokkaaksi, kun 69 ottelussa syntyivät pisteet 33+42=75. Keskushyökkääjänä pelaava Tylor merkkautti samalla kaudella pisteet 28+48=76.

– Pelaajien luonne, työmoraali ja halu kehittyä ovat syitä miksi halusimme heidät Ässien uudelleenrakennukseen mukaan. Halusimme mukaan kaverit, joilla homma ei jää koskaan kiinni asenteesta ja taistelutahdosta. Tylor ja Tyson ovat pelinopeita päästään ja pystyvät luomaan sekä ovat hyviä eri kombinaatiopeleissä, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi Ässien tiedotteessa.


---
Julkaisija: Antti Seppänen