Kolme suomalaistuomaria mukana MM-kisojen puolivälierissä

23.5.2019
Kolme suomalaistuomaria mukana MM-kisojen puolivälierissä

Suomalaistuomareista Aleksi Rantala, Hannu Sormunen ja Lauri Nikulainen nimettiin Slovakian MM-kisojen puolivälieräotteluihin.

Kokenut päätuomari Aleksi Rantala ja linjatuomari Hannu Sormunen kuuluivat Kosicessa pelatun Kanadan ja Sveitsin välisen puolivälieräottelun tuomarinelikkoon. Rantala vihelsi alkulohkoissa kahdeksassa ottelussa ja Sormunen seitsemässä.

Ensimmäisiä MM-kisojaan viheltävä linjatuomari Lauri Nikulainen kuuluu puolestaan Bratislavassa pelattavan Tshekki–Saksa-puolivälieräottelun tuomaristoon. Nikulainen vihelsi alkulohkojen aikana seitsemässä ottelussa.

Neljäs suomalaistuomari Mikko Kaukokari vihelsi alkulohkoissa seitsemässä ottelussa.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen