Unkarin maajoukkuehyökkääjä KooKoon riveihin – “Suuri mahdollisuus olla yleisön suosikkipelaaja”

20.5.2019
Unkarin maajoukkuehyökkääjä KooKoon riveihin – “Suuri mahdollisuus olla yleisön suosikkipelaaja”

Laitahyökkääjä Vilmos Galló on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen KooKoon kanssa. 22-vuotias unkarilainen on pelannut 10 edellistä kauttaan Ruotsissa.

– Gallólla on hyvä ansioluettelo Ruotsin kovista sarjoista ja myös paljon kansainvälisiä pelejä. Vilmos heittäytyy hienosti pelille ja tekee hurjan työmäärän joukkueensa eteen joka ilta. Siitä ei voi olla pitämättä. Hänellä on suuri mahdollisuus olla yleisön suosikkipelaaja heti ensimmäisistä piirroistaan lähtien, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoo joukkueen tiedotteessa.

Galló muutti jääkiekkoilun takia Ruotsiin jo 13-vuotiaana. Hän on pelannut SHL:ssä kolme kautta ja 143 ottelua pistein 17+19=36. Viime kaudella Galló kirjasi Timrån paidassa 52 ottelussa pisteet 9+9=18.


---
Julkaisija: Antti Seppänen