Kovat nimikirjoituskortit kauden tähdiltä

6.5.2019
Kovat nimikirjoituskortit kauden tähdiltä

Liigan virallisen keräilykorttisarjan kestosuosikkeja ovat Signatures-erikoiskortit. Niistä löytyy tukku todella mielenkiintoisia Liiga-tähtiä.

TPS:stä puumerkkinsä on raapustanut kevään ja kesän kuuma suomalaisnimi Kaapo Kakko. Nuorten maajoukkuetähdistä mukana on moni muukin, kuten Aleksi Heponiemi. Kärppien nimmarikorteissa edustettuina on myös pätevä pakkikaksikko Lasse Kukkonen ja Atte Ohtamaa.

Pronssi-Tapparasta mukana ovat Niko Ojamäki, Anton Levtchi ja viimeinen veskarilukko Christian Heljanko. Ilveksestä nimikirjoituksensa on antanut muun muassa Eemeli Suomi, Lukosta Justin Danforth sekä nuorten MM-kultamitalistit Ville Heinola ja Lassi Lehtinen.

Mestarijoukkue HPK:sta nimmarikorteissa esiintyvät oranssin kevään sankareista Jere Innala, Miro Ruokonen, Petteri Nikkilä ja Robert Leino. Heidän Signatures-korttinsa ovat mukana Series 1 –sarjassa. Ykkössarjassa esiintyvät myös HIFK:n Atte Engren, Joonas Rask ja Micke-Max Åsten.

Liigan virallinen keräilykorttisarja myyntipisteissä ympäri maan.

>> www.cardset.fi


---
Julkaisija: Antti Seppänen