JYPille uusi toimitusjohtaja ja urheilutoimenjohtaja

24.4.2019
JYPille uusi toimitusjohtaja ja urheilutoimenjohtaja

Kuva: JYP

Risto Korpela on nimitetty JYPin uudeksi toimitusjohtajaksi. Urheilutoimenjohtajan tehtävässä aloittaa pelaajauransa muutama vuosi sitten lopettanut Mikko Viitanen.

Risto Korpela on toiminut aikaisemmin HPK:n toimitusjohtajana vuosina 2001-07 ja 2010-15. JYP Jyväskylä Oy:n palvelukseen Korpela siirtyy TUL:n pääsihteerin paikalta.

– Olen erittäin kiitollinen ja innoissani, kun saan mahdollisuuden olla osa valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin arvostettua JYPiä. Seura on yksi maakunnan kärkibrändeistä ja tärkeä keskisuomalaisen yhteisöllisyyden rakentaja, sanoo Risto Korpela.

– Uudistuneella valmennuksella ja organisaatiolla lähdemme viemään JYPiä eteenpäin positiivisin mielin rakentaen sen vankan kivijalan päälle, joka täällä on saatu jo luotua, jatkaa Korpela.

Korpela seuraa tehtävässään Kari Tyniä, joka toimii JYPin vt. toimitusjohtajana huhtikuun loppuun asti.

* * *

JYPin uusi urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen on toiminut viimeiset kolme vuotta valmennuspäällikkönä JYP Juniorit ry:ssä. Hän on suorittanut sekä valmentajan ammattitutkinnon että valmentajan erikoisammattitutkinnon.

Viitanen muistetaan myös pelaajauraltaan. Hän pelasi Liigaa 12 kaudella, joista seitsemän JYPissä. Viitanen on ollut voittamassa seuralle kahta Suomen mestaruutta.

– Tavoitteenani on rakentaa JYPistä valtakunnan paras seura urallaan eteenpäin pyrkiville pelaajille ja valmentajille kilpailullisesta menestymisestä tinkimättä, linjaa Mikko Viitanen.


---
Julkaisija: Antti Seppänen