Liiga maanantaina: Finaalipaikat jaossa – tässä kokoonpanomuutokset

15.4.2019
Liiga maanantaina: Finaalipaikat jaossa – tässä kokoonpanomuutokset

Lasse Kukkonen ja Kyle Quincey vääntävät finaalipaikasta maanantaina Helsingissä. (Kuva: Mikko Pylkkö)

Maanantai tarjoaa kaksi jännityksentäyteistä ottelua Helsingissä ja Hämeenlinnassa. Semifinaalisarjat ovat katkolla Kärpille ja HPK:lle. Katso, millaisia kokoonpanomuutoksia joukkueet ovat tehneet ensimmäisiin ratkaisuotteluihin.

HIFK – Kärpät | Kokoonpanot | voitot 2-3

HIFK on tehnyt hyökkäykseensä yhden muutoksen, kun Micke-Max Åsten palaa pelaavaan kokoonpanoon nelosketjussa, ja Thomas Nykopp aloittaa 13. hyökkääjänä. Puolustuksesta Ryan O'Connor ei ole mukana kokoonpanossa ja Aleksi Laakso pelaa kolmosparissa Kyle Quinceyn kanssa. Atte Engren jatkaa HIFK:n maalilla.

Kärppien ykkösketju pelaa koostumuksessa Ville Leskinen – Nicklas Lasu – Radek Koblizek. Jussi Jokinen siirtyy kolmosketjuun Michal Kristofin kanssa. Otto Karvinen ottaa Oskar Osalan paikan kakkosketjussa ja Osala pelaa nelosketjun sentterin paikalla. Miska Humaloja on mukana kokoonpanossa 13. hyökkääjänä. Puolustuksessa muutoksia ei ole tehty. Veini Vehviläinen jatkaa maalilla.

Poissa kokoonpanosta
HIFK: Joe Finley, Markus Kankaanperä, Joonas Rask, Ryan O'Connor, Niklas Nordgren, Teemu Engberg, Ilmari Pitkänen
Kärpät: Mika Pyörälä, Taneli Ronkainen, Aleksi Mäkelä, Tino Metsävainio

HPK – Tappara | Kokoonpanot | voitot 3-2

HPK saa hyökkäykseensä takaisin kaksi edellistä peliä huilanneen Niclas Luceniuksen, joka johtaa kakkosketjua. Valtteri Puustinen ei ole mukana pelaavassa kokoonpanossa. Puolustuksessa Jan Brejcak korvaa Roope Laavaisen. Emil Larmi torjuu HPK:n maalilla.

Tappara ei ole tehnyt muutoksia hyökkäykseensä lauantain tappiollisen ottelun jälkeen. Myös puolustus jatkaa ennallaan. Maalilla aloittaa edellisen ottelun tapaan Christian Heljanko.

Poissa kokoonpanosta
HPK: Valtteri Puustinen, Jesper Lindgren, Henri Kanninen
Tappara: Otso Rantakari, Aleksi Elorinne


---
Julkaisija: Antti Seppänen