Pelicans-valmennukselle jatkosopimukset – Ville Nieminen jatkaa päävalmentajana

12.4.2019
Pelicans-valmennukselle jatkosopimukset – Ville Nieminen jatkaa päävalmentajana

Kuva: Mikko Pylkkö

Pelicans on tehnyt Ville Niemisen kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen joukkueen päävalmentajuudesta. Kuluneen kauden valmennusryhmä jatkaa samassa kokoonpanossa myös ensi kaudella.

– Ensimmäinen kausi päävalmentajana ja varsinkin tämä kevät mentiin kaasu pohjassa. Kauden päättymisen jälkeen on ollut tärkeää, että hetki on voitu puhaltaa ulos, ja sen jälkeen käydä syväluotaavat keskustelut ja analyysit kuluneesta kaudesta sekä piirtää tulevat suuntaviivat. Olen ylpeä tästä valmennusryhmästä. Ammattimiehet ovat töissä, Ville Nieminen kommentoi jatkosopimuksia Pelicansin tiedotteessa.

Valmennustiimissä jatkavat Pasi Nurminen, Arttu Lipsanen ja Tommi Pärmäkoski.

– Kyse on ollut isosta kokonaisuudesta, jota olemme rakentaneet organisaation sisällä. Käytämme kokonaisuudesta nimitystä Pelicans-polku ja se pitää sisällään Junior-Pelicansin, Heinolan Peliitat ja Liiga-Pelicansin. Nyt meillä on kaikki palaset valmiina ja oikeilla paikoilla, joten on myös oikea aika tulla asian kanssa ulos, Pelicansin urheilujohtaja Janne Laukkanen kertoo.

>> Lue lisää: pelicans.fi


---
Julkaisija: Antti Seppänen