Liiga torstaina: Neljäs kohtaaminen Hämeenlinnassa – tasoihin vai karkuun?

11.4.2019
Liiga torstaina: Neljäs kohtaaminen Hämeenlinnassa – tasoihin vai karkuun?

Kuva: Mikko Pylkkö

HPK ja Tappara kohtaavat torstaina neljännen kerran semifinaaliotteluissa. Kumpikin joukkue on pystynyt pelaamaan voitokkaasti kotikaukalossaan. HPK:n voittoputki kotipeleissä on venynyt runkosarjaottelut mukaan laskien jo seitsemän ottelun mittaiseksi. HPK:n joukkuetta vaivaavat sairastelut, ja joukkue on joutunut tekemään ison joukon kokoonpanomuutoksia illan peliin.

HPK – Tappara | Kokoonpanot | voitot 1-2

HPK:n hyökkäyksessä Markus Nenonen siirtyy Otto Paajasen kakkosketjun laidalle, kun Valtteri Puustinen puuttuu kokoonpanosta. Myös kultakypärä Teemu Turunen on joutunut jäämään ottelusta sivuun, ja Miro Ruokonen pelaa hänen tilallaan kakkosketjussa. Filip Riska johtaa kolmosketjua, kun Niclas Lucenius ei ole mukana pelaavassa kokoonpanossa. Nelosketju on tehty kokonaan uusiksi, kun Filip Krivosik lisäksi mukana ovat ensimmäiset playoffs-ottelunsa pelaavat Jaakko Kuusisto ja Erkka Seppälä. Puolustuksessa Arto Laatikainen palaa kokoonpanoon pelikieltonsa jälkeen ja pelaa ykkösparissa Petteri Nikkilän kanssa. Niklas Friman ei ole torstaina pelikykyinen, ja Markus Niemeläinen pelaa Jesper Lindgrenin kanssa kakkosparissa. Myöskään Miro Karjalainen ei pysty pelaamaan, ja Roope Laavainen täydentää puolustuksen. Emil Larmi jatkaa HPK:n maalilla.

Tappara ei ole tehnyt kokoonpanomuutoksia sitten tiistain kohtaamisen. Christian Heljanko jatkaa Tapparan maalilla.

Poissa kokoonpanosta
HPK: Janne Lahti, Valtteri Puustinen, Niclas Lucenius, Niklas Friman, Teemu Turunen, Miro Karjalainen, Henri Kanninen
Tappara: Otso Rantakari, Aleksi Elorinne, Antti Erkinjuntti


---
Julkaisija: Antti Seppänen