Maskit miesten päässä

8.4.2019
Maskit miesten päässä

Playoffs-maailma on samaan aikaan upea ja epäreilu. Kontrasti on kaikkein selvin maalivahdeilla: musta ilta on musta, kun kulkee aurinko paistaa yön pimeydessäkin.

Maalivahtien virheet muistetaan – ja niistä myös muistutetaan. Jos kevätaurinko ja kovat pelit sulattavat veskarin, siinä lätäkössä ei ole kiva seistä. Omaansa ruoskivat niin fanit ja monesti myös maalivahtivalmentajat. Eihän maailma oikeasti ole näin julma, mutta playoffsien maailma on. Playoffseissa ei tunneta harmaan sävyjä. On vain joko tai, voitto tai tappio, ei välimuotoja.

Toki myös hyvät otteet huomataan ja sankaritekoja ylistetään. Jos musta tarttuu, myöskään painomustetta ei säästellä. Kenellekään tuskin on epäselvää, miten tärkeitä miehiä veskarit ovat.

Liigan virallisen keräilykorttisarjan The Mask –erikoiskorteissa päähuomion anastavat päänsuojukset, maskit. HIFK:n Atte Engren, TPS:n Rasmus Tirronen ja Tapparan konkarivahti Niklas Bäckström ovat itseoikeutetusti mukana.

Liigan virallinen keräilykorttisarja kovempana kuin koskaan – myyntipisteissä kautta maan.

>>> www.cardset.fi


---
Julkaisija: Antti Seppänen