Kun suunta pitää vaihtaa ja kelkka kääntää – muutosvoimamiehet keräilykorteissa

14.3.2019
Kun suunta pitää vaihtaa ja kelkka kääntää – muutosvoimamiehet keräilykorteissa

Jääkiekko on maalintekolaji ja tästä yksinkertaisesta syystä kaukaloiden tehomiehet ovat joustokaukaloiden aatelisia. Liigan virallinen keräilysarja luisteluttaa estradille Game Changer –erikoiskorttien käänteentekevät tähtipelaajat.

Nimensä mukaisesti esillä on yksi ottelujen kääntämiseen kykenevä kypärätaiteilija jokaisesta viidestätoista Liiga-joukkueesta. HIFK:sta mukana on kovaan vireeseen äitynyt Joonas Rask, Tapparasta tämän kauden tuore maajoukkuemies Niko Ojamäki, Ilveksestä kultakypärä Teemu Lepaus ja TPS:stä Oula Palve. Unohdettu ei ole myöskään Kärppien tehokasta tulokasta Aleksi Heponiemeä tai Pelicansin terävää tshekkivahvistusta Hynek Zohornaa.

Tutustu koko kattaukseen osoitteessa www.cardset.fi

Herttoniemessä keräilykorttitapahtuma lauantaina 16.3.2019 klo 10-16.00 osoite Hiihtomäentie 23, Herttoniemen kirkon liikuntasali.


---
Julkaisija: Antti Seppänen