TPS:n superjuniori viikon tulikuumin – “Kokonaisvaltainen pelaaminen huikeaa”

18.2.2019
TPS:n superjuniori viikon tulikuumin – “Kokonaisvaltainen pelaaminen huikeaa”

Kuva: Mikko Pylkkö

TPS:n Kaapo Kakko on valittu Viikon tulikuumat pelaajat –listan ykköseksi. Listan kärkikolmikkoon rankattiin lisäksi Lukon Eetu Koivistoinen ja Pelicansin Jesse Saarinen.

Viime viikolla 18 vuotta täyttäneen Kaapo Kakon tulokaskausi Liigassa on ollut täynnä menestystä. Nuorten maailmanmestaruusjuhlien jälkeen Kakko on pelannut TPS-paidassa kahdeksan ottelua ja koonnut niissä pisteet 7+2.

"Superlupaus pelasi todella vahvasti viikon kolmessa pelissä. Niistä kruununa Rauman peli, jossa hän teki uransa ensimmäisen hattutempun Liigassa. Tuntuu, että poika on taas kehittynyt yhden stepin ylemmäs. Ennen kaikkea kokonaisvaltainen pelaaminen on huikeaa noin nuorelle pelaajalle."

Toisen polven palloilijalahjakkuus Eetu Koivistoinen pelaa läpimurtokauttaan Liigassa. Uusi maali- ja piste-ennätys kirjoitetaan nyt lukemin 14+14=28. Tilastolukemat ovat muhkeat 23-vuotiaalle nelosketjun sentterille reilulla 12 minuutin peliajalla.

"Nakutteli hattutempun tiistaina ja viikon aikana yhteensä seitsemän pistettä. Läpimurto Liigaan tapahtunut kunnolla tällä kaudella. Kehityskäyrä näyttää edelleen ylöspäin. Mielenkiintoista nähdä, pystyykö säilyttämään nosteen myös alkaneella viikolla."

Jesse Saarinen pelaa elämänsä kautta Liigassa. Yli 660 ottelun konkari kirjaa seuraavalla pisteellään uuden piste-ennätyksensä. Mainio suoritus 15. kaudellaan Suomessa esiintyvältä laitahyökkääjältä.

"Loistavassa kunnossa oleva kokenut kiekkoilija pelaa erinomaista kautta. Alati vaarallinen hyökkäysalueella. Pystyy rakentamaan sekä ratkomaan tilanteita yllätyksellisesti. Erittäin vaarallinen palanen Pelicansin toisessa erinomaisessa ylivoimakentällisessä. Viikon pisteet 3+3."

>> Lue koko tulikuumien lista tästä


---
Julkaisija: Antti Seppänen