Blaster Box Liigan keräilykorttien uutuutena

14.2.2019
Blaster Box Liigan keräilykorttien uutuutena

Liigan virallisen keräilykorttisarjan uutuus on Blaster Box –pakkaus. Se sisältää kuusi keräilykorttipussia ja yhden johtavan pelaajan Limited Edtion -keräilykortin.

Erikoiskortteja on yksi jokaisesta 15 joukkueesta. Mukana on kaukaloiden liideripelaajia, jotka antavat kaikkensa ja näyttävät esimerkkiä pelistä peliin joukkueissaan.

Kattaus on komea. Itse asiassa nimilista on niin vaikuttava, että se on syytä käydä kokonaisuudessaan läpi: HIFK:sta Erik Thorell, HPK:sta Robert Leino, Ilveksestä Teemu Lepaus, JYPistä Juha-Pekka Hytönen, KalPasta Denis Godla, KooKoosta Malte Strömwall, Kärpistä Mika Pyörälä, Lukosta Justin Danforth, Pelicansista Jesse Saarinen, Sportista Antti Kalapudas, TPS:stä Oula Palve sekä Jukureista ja Ässistä siirtomarkkinoiden kuumiksi nimiksi osoittautuneet Teemu Suhonen ja Jarno Kärki.

Blaster Box -uutuus on mitä parhain lahjaidea vaikkapa ystävänpäiväksi! Paketin hinta vain 14,90. Rajattu määrä Blaster Boxeja on ilmestynyt hyvin varusteltuihin lehtipisteisiin, R-kioskeihin ja Liigan fanituotemyymälöihin.

Liigan virallinen keräilykorttisarja myyntipisteissä kautta maan.

>> www.cardset.fi

Seuraa Cardsetia myös Instagramissa: cardsetfinland---
Julkaisija: Antti Seppänen