Liiga tiistaina: Kärki vastakkain Oulussa

12.2.2019
Liiga tiistaina: Kärki vastakkain Oulussa

Joona Luoto (vas.) ja Aleksi Heponiemi kohtaavat tiistaina Oulussa. (Kuva: Mika Kylmäniemi)

Liiga jatkuu tiistaina kahdella ottelulla. Oulussa sarjan ykkönen Kärpät saa haasteen Tapparalta. Raumalla kuntopuntarin kärkijoukkueisiin kuuluva Lukko kohtaa Pelicansin. Lue taustat illan otteluihin.

Kärpät (32-7-9) - Tappara (25-8-15) | Kokoonpanot

Kärpät lähtee otteluun neljän pelin voittoputkessa maalierolla 20-5. Yhdeksästä edellisestä ottelustaan Kärpät on voittanut kahdeksan. Tappara palasi perjantaina voittokantaan kahden tappion jälkeen kukistamalla KooKoon kotonaan. Viidestä edellisestä vierasottelustaan Tappara on voittanut neljä. Kärppien ja Tapparan tämän kauden kohtaamisista voitot ovat Kärppien eduksi 2-1. Kaikki ottelut ovat päättyneet vierasvoittoihin. Viidestä edellisestä Raksilan kohtaamisesta voitot ovat Tapparalle 3-2.

Lukko (20-12-17) - Pelicans (22-10-16) | Kokoonpanot

Lukko kärsi edellisessä ottelussaan perjantaina jatkoaikatappion SaiPalle neljän voittopelin jälkeen. Neljästä edellisestä kotiottelustaan Lukko on voittanut kolme. Pelicans on hankkinut kuuden pelin jaksolla vain yhden kolmen pisteen voiton. Vierasotteluiden tappioputki on kolmen pelin mittainen. Syyskauden kohtaamisista Pelicans voitti ensimmäisen (6-1), mutta Lukko vei kaksi seuraavaa (3-2 VL ja 4-2).

>> Lue Veikkauksen kertoimenlaskijan nostot illan otteluista


---
Julkaisija: Antti Seppänen