Vili Sopanen vahvistaa loppukauden Lukkoa

3.2.2019
Vili Sopanen vahvistaa loppukauden Lukkoa

Viime kaudella Vili Sopanen pelasi HIFK:n paidassa 49 ottelua pistein 14+22=36. (Kuva: Tomi Natri)

Lukko on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen laitahyökkääjä Vili Sopasen kanssa. 31-vuotias Sopanen on pelannut tällä kaudella Saksan pääsarjaa.

– Saimme niin sanotusti ison kalan haaviin. Sopanen on sellainen pelaaja, jota me olemme etsineet, eli iso ja vahva, hyvin liikkuva rightin puolen hyökkääjä. Uskomme hänen tuovan meille vahvaa hyökkäyspelaamista, hyökkäyspään tehokkuutta ja variaatioita esimerkiksi ylivoimaan, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt sanoo.

Vili Sopasen pelaajasopimus kattaa loppukauden 2018-19. Lisäksi sopimukseen on kirjattu seuran kahden vuoden optio.

– Sopanen on näyttänyt tasonsa ja osaamisensa jo aiemmin Suomessa. Haluamme nähdä hänen pelaavan Lukko-paidassa, jonka jälkeen tehdään ratkaisut, kun aletaan olemaan siellä runkosarjan lopulla. Tämä on mielestäni rehti peli ja antaa sekä seuralle että pelaajalle mahdollisuuden nähdä miten homma lähtee toimimaan, Sahlstedt kertoo.

KooKoon ja Kiekkoreippaan kautta isompiin ympyröihin ponnistanut Sopanen on pelannut Liigassa aiemmin 13 kaudella yhteensä 513 ottelua pistein 141+206=347. Hän on edustanut urallaan Pelicansia, JYPiä ja HIFK:ta.


---
Julkaisija: Antti Seppänen