Jukurien Mika Partanen pelaa loppukauden Sveitsissä

28.1.2019
Jukurien Mika Partanen pelaa loppukauden Sveitsissä

Kuva: Jiri Halttunen

Jukurien laitahyökkääjä Mika Partanen siirtyy loppukaudeksi Sveitsin A-liigassa pelaavan Lausanne HC:n riveihin. Partanen pelaa Sveitsissä lainasopimuksella, ja hänellä on sopimus Jukurien kanssa ensi kaudesta.

Tällä kaudella 26-vuotias Partanen on pelannut Jukurien paidassa 30 ottelua pistein 12+12=24.

– Tämä lainasopimus on taloudellisesti tärkeä seuraavaa kautta ajatellen. Partanen on meille tärkeässä osassa ensi kaudelle ja on tulevaisuudessa yksi avainpelaajistamme, kertoo Jukurien urheilutoimenjohtaja Mikko Hakkarainen.

– Tämä oli hankala päätös, mutta kokonaisuuden kannalta oikea. On mahdollista, että tulemme vielä tekemään 1-2 muutosta, mutta ainoastaan, jos pystymme niillä liikkeillä tekemään ensi kaudeksi vahvemman joukkueen.


---
Julkaisija: Antti Seppänen