Puolustaja Niko Peltola siirtyy Ässistä Ilvekseen

14.1.2019
Puolustaja Niko Peltola siirtyy Ässistä Ilvekseen

Kuva: Timo Savela

28-vuotias puolustaja Niko Peltola siirtyy Ässistä Ilvekseen. Seurojen välinen sopimus pelaajan vuokraamisesta on loppukauden mittainen.

187-senttinen, 91-kiloinen ja vasemmalta laukova Niko Peltola pelasi aiemmin Ilveksessä kausina 2010–14. Peltolalla on tilillään 164 runkosarjaottelua Ilveksen paidassa pisteillä 14+24.

Ilveksen jälkeen puolustaja on edustanut Liigassa Jokereita, Sportia ja viimeisimpänä Ässiä. Jokereissa hän pelasi myös 14 KHL-ottelua kaudella 2014–15. Peltola toimi Ässien varakapteenina alkaen kaudesta 2016–17, jonka aikana hän esiintyi Suomen maajoukkueessakin kahdessa pelissä. Urallaan 430 Liigan runkosarjaottelua pisteillä 25+86 pelanneen puolustajan tämän kauden tehot Ässien paidassa olivat 0+8.

Välittömästi Ilveksen harjoitusvahvuuteen liittyvä Peltola on valmennusjohdon käytettävissä jo keskiviikkona vierasottelussa TPS:ää vastaan.

– Haimme joukkueeseen yleispuolustajaa, jolla on annettavaa pelin jokaiselle osa-alueelle ja joka pystyy pelaamaan isojakin minuutteja. Meille oli erityisen tärkeää, että pelaajan pelituntuma on kunnossa ja hänen persoonansa sopii nykyjoukkueeseemme sekä kentällä että pukukopissa. Kun pääsimme Ässien kanssa sopimukseen Peltolan vuokraamisesta loppukaudeksi, olimme valmiina toteuttamaan siirron välittömästi sekä erittäin tyytyväisiä siitä, että pelaaja on äärettömän motivoitunut auttamaan Ilvestä ja heti valmis tositoimiin, Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kommentoi.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen