Nuorten maailmanmestarit palaavat Liigaan – katso miten mestarit ovat yleisön tavattavissa

9.1.2019
Nuorten maailmanmestarit palaavat Liigaan – katso miten mestarit ovat yleisön tavattavissa

Kuva: Leijonat.fi/Pasi Mennander

Maailmanmestaruuden voittanut Suomen alle 20-vuotiaiden joukkue palasi Kanadasta takaisin kotimaahan maanantaina 7.1. Joukkueessa pelasi yhteensä 17 Liigassa pelaavaa pelaajaa. Liiga-seurat muistavat kotiotteluissaan maailmanmestareita. Katso alta, miten nuoret mestarit ovat yleisön tavattavissa.

Keskiviikko 9.1.

Kärpät–KooKoo

Hallitseva Suomen mestari Kärpät palkitsee maailmanmestarinsa Aleksi Heponiemen ja Rasmus Kuparin ennen keskiviikon Kärpät–KooKoo-ottelua. Kaksikko ei ole mukana pelaavassa kokoonpanossa vielä , vaan maailmanmestarit palkitaan jäällä ennen ottelun alkua. Toisella erätauolla Kupari ja Heponiemi jakavat nimikirjoituksia Oulun Energia Areenan käytävällä, päälipunmyyntipisteen läheisyydessä.

Tappara–HPK

Hakametsässä juhlistetaan keskiviikkona ennen Tappara–HPK-ottelua Tapparan maailmanmestareita Toni Utusta ja Sami Moilasta. Tamhockey Oy:n puheenjohtaja Heikki Penttilä palkitsee maailmanmestari jäällä ennen ottelun alkua. Screenillä esitetään muun muassa Matka maailmanmestaruuteen -video. Sekä Utunen ja Moilanen ovat yleisön tavattavissa ensimmäisellä erätauolla.

Torstai 10.1.

Lukko–SaiPa

Lukko esittelee tuoreet maailmanmestarinsa Ville Heinolan, Lassi Lehtisen, Linus Nymanin sekä fysioterapeutti Antti Honkaheimon. Mitalistit ovat tavattavissa keskiviikkona 9.1. klo 18 Ravintola Tifosissa, kauppakeskus Potkurissa. Tapahtumassa on luvassa maailmanmestareiden haastatteluja, yhteiskuvia ja nimikirjoituksia.

Torstain Lukko–SaiPa-ottelussa tuoreita maailmanmestareita muistetaan asianmukaisin huomionosoituksin ennen ottelun alkua.

Perjantai 11.1.

HIFK–HPK

HIFK muistaa tuoreita maailmanmestareitaan Anton Lundellia ja Teemu Engbergiä ennen perjantaina pelattavaa HIFK–HPK-ottelua. Lundell ja Engberg ovat yleisön tavattavissa ottelun molemmilla erätauoilla Forenomin pelaajanurkkauksessa.

Ilves–Ässät

Ilves palkitsee tuoreet maailmanmestarinsa Oskari Laaksosen, Samuli Vainionpään ja valmentaja Olli Salon jäällä ennen perjantain Ilves–Ässät-ottelua.

JYP–Jukurit

JYP palkitsee maailmanmestari Anttoni Hongan perjantaina jäällä ennen JYP–Jukurit-ottelua. Ottelun erätauoilla Honka jakaa nimikirjoituksia JYPin fanishopin edessä Lähitapiola Areenan B1-kulmauksessa.

Pelicans–KalPa

Pelicans juhlistaa perjantaina tuoretta maailmanmestaria Jesse Ylöstä. Ylönen palkitaan seuran puolesta jäällä ennen ottelua ja maailmanmestari on myös yleisön tavattavissa Isku Areenalla välittömästi ottelun jälkeen.

TPS–Tappara

TPS juhlistaa maailmanmestareitaan Kaapo Kakkoa ja maalivahti Fredrik Norrenaa perjantaina Gatorade Centerissä. Kaksikko palkitaan jäällä ennen ottelun alkua. Kakko on yleisön tavattavissa areenan Hall Of Famessa noin 20 minuuttia ottelun jälkeen.

Lauantai 12.1.

HPK–Ilves

HPK palkitsee maailmanmestarit Otto Latvalan ja Valtteri Puustisen lauantaina jäällä ennen HPK–Ilves-ottelua.

Perjantai 18.1.

SaiPa–Tappara

SaiPa palkitsee maailmanmestari Santeri Virtasen jäällä ennen SaiPa–Tappara-ottelua. Virtanen on yleisön tavattavissa ottelun jälkeen.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen