Kärpät ja Tappara kotivoittoihin – Oskar Osala iski Oulussa peräti neljä maalia

9.1.2019
Kärpät ja Tappara kotivoittoihin – Oskar Osala iski Oulussa peräti neljä maalia

Kuva: Jussi Määttä

Keskiviikon kahden ottelun Liiga-kierroksella nähtiin ainoastaan kotivoittoja, kun Kärpät kaatoi KooKoon ja Tappara ei antanut HPK:n yllättää Hakametsässä. Illan ykkösnimi oli peräti neljä maalia iskenyt Kärppien Oskar Osala.

Kärpät-KooKoo 5–1 (2–1, 2–0, 1–0)
>> Tilastot
>> Maalikooste

Kärpät piti keskiviikkona tyylikkään esityksen jälkeen täydet pisteet Oulussa. Illan ykkösnimeksi kohosi peräti neljä maalia tehnyt hyökkääjä Oskar Osala. Maalien myötä Osala nosti kauden maalimääränsä kymmeneen. Kahteen Osalan osumaan syöttöpisteen merkkautti illan kakkostähti Nicklas Lasu. Toiseksi viimeiseksi vajonneelle KooKoolle tappio oli neljäs viimeiseen viiteen otteluun. Kärppien sarjajohto on nyt jo 14 pistettä.

Tappara-HPK 4–1 (2–0, 0–1, 2–0)
>> Tilastot
>> Maalikooste

Tappara ei antanut HPK:n yllättää Hakametsässä. Tamperelaiset nappasivat keskiviikkona kolmannen peräkkäisen täyden pistepotin. Tappara karkasi avauserän viimeisellä kympillä kahden maalin karkumatkalle Matti Järvisen ja voittomaalin tehneen Joona Luodon osumilla. HPK nousi toisessa erässä Teemu Turusen maalilla vielä maalin päähän, mutta päätöserä oli jälleen Tapparan. Kolmannessa erässä Otto Rauhala ja Kristian Kuusela iskivät päätöslukemat.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen