Red Bull Läpimurto – jakso 15: Nuorten MM-kisoissa Kanadassa

7.1.2019

Kauden 15. jaksossa päästään Nuorten Leijonien mukaan Kanadaan. Rasmus Kupari, Kaapo Kakko ja Anttoni Honka kertovat mietteitään kesken MM-turnauksen. Lisäksi A-maajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen esittää omat näkemyksensä nuorten MM-kisoista ja mitä leijonapaita pelaajalta vaatii.

Red Bull Läpimurto -videosarjassa päästään Liigan nuorten läpimurtopelaajien iholle. Sarjassa nähdään, kuinka urheilijat harjoittelevat, viettävät vapaa-aikaansa ja kuinka heidän peliesityksensä kehittyvät kauden aikana. Ohjelmassa seurataan Kaapo Kakon, Mikko Kokkosen, Anttoni Hongan ja Rasmus Kuparin Liiga-kautta.

Uusi jakso julkaistaan Liigan kanavissa joka maanantai ja Telia TV:ssä keskiviikkoisin kello 17.50.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen