Red Bull Läpimurto – jakso 13: Unelmien NHL & skoutit

29.12.2018

Kauden 13. jaksossa kuullaan pelaajien mietteitä tarunhohtoisesta NHL:stä. Kurkistamme NHL:n kulisseihin Rasmus Kuparin varanneen Los Angeles Kingsin johtavan kykyjenetsijän Nelson Emersonin kanssa sekä kuulemme skouttien työstä Arizona Coyotesin kykyjenetsijänä työskentelevältä Max Kolulta.

Red Bull Läpimurto -videosarjassa päästään Liigan nuorten läpimurtopelaajien iholle. Sarjassa nähdään, kuinka urheilijat harjoittelevat, viettävät vapaa-aikaansa ja kuinka heidän peliesityksensä kehittyvät kauden aikana. Ohjelmassa seurataan Kaapo Kakon, Mikko Kokkosen, Anttoni Hongan ja Rasmus Kuparin Liiga-kautta.

Uusi jakso julkaistaan Liigan kanavissa joka maanantai ja Telia TV:ssä keskiviikkoisin kello 17.50.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen